Tisíce lidí se vydá ulicemi Londýna pro charitu HIV na Crusaid Walk For Life - Aktuálně o Londýně | Co se děje v Londýně

londyn-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Tisíce lidí se vydá ulicemi Londýna pro charitu HIV na Crusaid Walk For Life

Každý den je ve Velké Británii diagnostikováno téměř 20 lidí virem HIV. Většina těchto lidí žijících s HIV více než kdy jindy potřebují naši pomoc. Proto se v neděli 20. května 2012 bude v Londýně organizovat již 23. ročník Procházky pro život... Crusaid Walk For Life. Tato úžasná akce plná zábavy je 10 km procházky v maškarním kostýmu, jejíž účelem je získat životně důležité finanční prostředky na podporu lidem žijícím s HIV v jejich těžké finanční nouzi. Je to jedna z možností, jak získat prostředky a současně šířit povědomí o HIV nejen ve Velké Británii, ale i ve světě.
Téma letošního roku se ponese v duchu Kings & Queens. Proto máte fantastickou výmluvu na to, proč se
oblečete do kostýmu krále, či královny. Tématicky je to také dostatečný důvod pro to, aby se zase několik žab proměnilo do krásných princů!!! Procházka vám také nabízí možnost absolvovat některé z nejznámějších královských míst Londýna. Po ukončení pochodu je pro vás připraven večírek hodný pro krále tohoto roku. Ale mnohem cennější je to, že se touto akcí pomůže sehnat peníze pro důležitou službu, která nabízí záchranné lano lidem žijící s HIV v chudobě. Fond tak nabízí neocenitelnou podporu některým z nejvíce zranitelných osob infikovaných virem HIV, což jim umožňuje poskytnout základní potřeby, jako je teplé oblečení, zdravé potraviny a pokrmy. A možnost dostat se do nemocnice, což jim pomáhá zachovat jejich důstojnost a zdraví i přes závažné finanční potíže. Takže úkol je tak jednoduchý, organizátoři akce vás prosí o váš hlas a nohy na jeden den v létě, abyste se připojili k Walk For Life a pomohli podpořit tuto fantastickou oslavu života a lásky. Vítány jsou všechny věkové kategorie, procházka začíná a končí u Potters Field a trvat by měla asi dvě nebo tři hodiny. Bližší informace získáte na www.walkforlife.co.uk.

Název akce: Crusaid Walk For Life 2012
Datum konání: 20. května 2012
Umístění: Potters Field Park
Adresa: Tooley Street, Southwark, London, SE1 2AA
Začátek akce: v 09:30 hod
Poplatek:
* vstup zdarma
* pro účastníky podporující akci £15 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti London

Aktualizováno 13/03/2016 00:20mlhavomlhavo5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje