Po roce se opět Hyde Park v Londýně stane dějištěm hudebního festivalu Hard Rock Calling 2012 - Aktuálně o Londýně | Co se děje v Londýně

londyn-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Po roce se opět Hyde Park v Londýně stane dějištěm hudebního festivalu Hard Rock Calling 2012

Hard Rock Calling (dříve známý jako Hyde Park Calling) je každoroční hudební festival, který se koná v Hyde Parku v Londýně. Svou premiéru měl v roce 2006 a je znám tím, že se na festivalu prezentuje především rocková hudba. Vystoupili na něm různí umělci zvučných jmen, jako například Paul McCartney, Eric Clapton, Bon Jovi, Roger Waters, Aerosmith, Pink Floyd, Rod Stewart, The Killers, WHO, Police, Stevie Wonder, Peter Gabriel nebo Neil Young. Festival pořádá Live Nation pod patronátem Hard Rock International a letošní rok se bude konat od pátku 13. do neděle 15. července 2012.
Hard Rock Calling - jedna z nejvýznamnějších a velmi očekávaných hudebních akcí v britském kalendáři, se za sedm let etabloval v jednu z nejpopulárnějších venkovních akcí svého druhu v Británii. Letošní ročník slibuje, že nabídne něco velmi zvláštního. Vystoupí totiž klíčová americká rocková legenda Soundgarden, která se sešla v loňském roce po čtrnáctileté přestávce a vydává zbrusu nové album. Hlavními hosty však již po druhé bude v pátek Bruce Springsteen, v sobotu E Street Band a v neděli Paul Simon, kteří ovládnou hlavní festivalové jeviště. Akce se zúčastní i John Fogerty, Lady Antebellum, Tom Morello, Amy Macdonald, Dawes, Gary Clarke Jr., Lawson, Needtobreathe, Iggy & The Stooges, The Mars Volta, Skindred a mnoho dalších. Tato unikátní historická hudební akce se odehrává na hlavním a vedlejším jevišti a v místním Hard Rock Cafe. Vedle samotných vystoupení renomovaných kapel nabízí i množství doprovodných akcí. Brány festivalu se každý den otevřou v 13:00 hod, hudební vystoupení začínají v 15:00 hod a končit budou přibližně ve 22:30 hod. V aréně se nachází dostatečné množství stánků s občerstvením, kde naleznete i své oblíbené fish'n'chips a hamburgery. Nealkoholické nápoje a pivo budou k dispozici po celý den v hale v různých barech. Hard Rock Calling 2012 v Londýně nemá kemp, ale v okolí existuje celá řada hotelů, ubytoven a penzionů. Více informací o vystupujících a předprodeji vstupenek vám poskytne www. hardrockcalling.co.uk.

Název akce: Hard Rock Calling 2012
Datum konání: 13. - 15. července 2012
Místo konání: Hyde Park, Londýn
Cena vstupenek:
* v pátek  £ 50
* v sobotu £ 60
* v neděli  £ 55

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti London

Aktualizováno 13/03/2016 00:20mlhavomlhavo5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje