Milovníci plyšových medvídků se sjíždějí do Londýna, začíná Hugglets Teddy Bear Festival - Aktuálně o Londýně | Co se děje v Londýně

londyn-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Milovníci plyšových medvídků se sjíždějí do Londýna, začíná Hugglets Teddy Bear Festival

Mnoho z nás má z dětství krásné a milé vzpomínky na svoje hračky. Ale jak rostou, mají tendenci zapomínat a jsou ochuzeni o těchto pár prostých potěšení z dávných dob. Ti, kteří se právě chystají navštívit Anglii a chtějí si vychutnat malou dávku nostalgie, určitě by měli v Londýně navštívit Kensingtonskou radnici. Právě zde se totiž v neděli 9. září 2012 koná Hugglets Teddy Bear Festival.
Najít starožitné nebo moderní medvědy na prodej, knihy o těchto medvědech nebo oblečení na ně není
opravdu lehká věc. Právě proto je tak velmi oblíbený tento festival. Dokonce se ukázal natolik populární, že se organizuje ve dvou termínech za rok. Ten první se konal v únoru. Kensingtonská radnice, která hostí oslavu a podporu světa medvídků, přitahuje mnoho diváků, ale také mnoho sběratelů. Nemusíte být však nutně sběratel, abyste si zamiloval a měl rád medvídky. Téměř 200 stánků zde představí své nejlepší medvědy a očekávat můžete více než 10 000 těchto typicky chlupatých medvědů, různého typu a individuálního stylu. Mnohé z nich jsou také i na prodej. A to v mnoha různých cenách, od velmi rozumné, až po extrémně drahé. Ceny jsou dány raritou medvěda, věkem a jeho jedinečností. Každý rok událost přitahuje mnoho návštěvníků, s dlouhou řadou vytvořenou přede dveřmi, ještě než se otevře. Je to ta největší šance "najít si toho svého medvídka". V této době se o vás postarají zaměstnanci festivalu a rozdávat vám budou zdarma čokoládu. Vstupenky je možné zakoupit přímo u vchodu (£ 4 pro dospělé / £ 2 pro děti). Pokud žijete ve Velké Británii a jste registrovaným uživatelem Hugglets, automaticky obdržíte bezplatný program a vstupenku poštou. Ty jsou zaslány přibližně 2 týdny před festivalem. Ten se koná od 10.30 hod do 16.00 hod.

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti London

Aktualizováno 13/03/2016 00:20mlhavomlhavo5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje