Svůdně inspirativní večery v Londýně vás čekají na veletrhu Erotica Show 2012 - Aktuálně o Londýně | Co se děje v Londýně

londyn-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Svůdně inspirativní večery v Londýně vás čekají na veletrhu Erotica Show 2012

Jedním z důvodů, proč lidé navštíví Velkou Británii, je i účast na veletrhu Erotica. Každý rok tisíce dospělých všech věkových kategorií a sexuálního přesvědčení přicházejí do Olympia Exhibition Centre (výstavní a konferenční centrum v West Kensington) v Londýně, aby se zde zúčastnili události Erotica Show 2012 in London, která jim bude nápomocna například při hledání výrobků, které posílí jejich životní styl. Tato jedna z největších a nejvíce vzrušujících erotických výstav ve světě se bude konat od 23. do 25. listopadu 2012.
Erotica Show je veletrh a běžná "lifestyle show", která je zaměřená především na ženy a páry, a která svým návštěvníkům doporučuje zboží a služby, které zvýší úroveň jejich milostného života. Organizátoři veletrhu tvrdí, že nyní je největší světová "lifestyle show" pro svobodomyslné dospělé, kteří jsou spokojeni se svou sexualitou. Vystavovatelé, včetně mnoha malých a středních podniků a živnostníků, nabízejí vše, týkající se například módy, clubwearu, korzetů, spodního prádla, bot, koženého zboží, gum na fetiše, šperků, umění, fotografie (včetně glamour fotografie), sochařství, hraček pro dospělé, her, knih, DVD, nábytku, romantických dárků, ale také mučení anebo populárního bodycastingu. Tým poradců také nabízí bezplatné poradenství, kondomy a třeba i testování na Chlamydie. Erotika Show má totiž velký zájem podporovat bezpečný, respektující a zodpovědný sex u všech svých návštěvníků - od heterosexuálních, homosexuálních až po transgender. Organizátoři dělají vše pro to, aby se veletrh stal příjemný, zajímavý a vhodný pro návštěvníky, a aby vystavovatelé mohli prezentovat své zboží, nápady nebo služby zcela účinně. Návštěvou Erotiky tak získáte možnost dozvědět se více o aktuálních tendencích nebo nápady a informace, jak nejlépe reagovat na vaše budoucí partnery, kolegy nebo zákazníky. Proto je navržen tak, aby apeloval na dospělé, bez ohledu na jejich věk a sexualitu. Každý rok se přehlídce dostane rozsáhlého mediálního pokrytí a přitahuje desetitisíce lidí. Více informací o Erotica Show naleznete na adrese: www.erotica-uk.com.

Místo konání:
Olympia Grand Hall
Hammersmith Road, London W14 8UX
* Telefon: +44 (0) 20 7385 1200 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti London

Aktualizováno 13/03/2016 00:20mlhavomlhavo5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje