Přijďte povzbudit otužilce v Londýně na akci známé jako Peter Pan Cup Christmas Morning Race - Aktuálně o Londýně | Co se děje v Londýně

londyn-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Přijďte povzbudit otužilce v Londýně na akci známé jako Peter Pan Cup Christmas Morning Race

Pro plavce je koupaliště populární během letních měsíců. V zimě, kdy teplota vody nepřesahuje 4 stupně
Celsia se však stává místem pro ty, kteří se chtějí osvěžit nebo pravděpodobně trpí masivní kocovinou. Pro otužilou partu členů Plaveckého klubu Serpentine je tomu však zcela jinak - je to tradice. Zatímco většina z nás je stále ještě vtažena v posteli nebo se ještě někteří kochají nadělenými vánočními dárky, členové klubu se již připravují na svůj každoroční plavecký závod napříč ledovou vodou Serpentine jezera (také známého jako Serpentine River) Hyde Parku v Londýně. Dne 25. prosince 2012 se totiž právě zde bude od 09.00 hod konat Peter Pan Cup Christmas Morning Race.
Tato prestižní sportovní událost, která se organizuje již od roku 1864, je tradiční závod na 100-yardů (91,4 metrů). Její název se však datuje od roku 1904, kdy slavný spisovatel J. M. Barrie (tvůrce chlapce, který odmítl vyrůst) odstartoval první výroční závod Peter Pan Cupu a stal se současně i patronem závodu. Tedy v roce, ve kterém jeho hra Peter Pan debutovala na jevišti v Lodýně. Nutno ještě upozornit, že závodu se mohou účastnit pouze členové Plaveckého klubu Serpentine. To však nic nebrání tomu sledovat tuto akci z břehu jezera a zúčastnit se závodu v roli diváků, kteří jsou zde srdečně vítáni. Vyjádříte tak podporu těm, kteří našli dost odvahy na toto zimní plavání. Peter Pan Christmas Cup Race je skutečně historická událost v Londýně, proto se i vy zapojte do zábavy pro rok 2012 a udělejte z ní nezapomenutelné Vánoce v malebném prostředí Hyde Parku, na jižním břehu jezera v blízkosti Serpentine Cafe (starý pavilon).

Kde: Hyde Park
Adresa: Brompton Rd, London, Greater London, SW1X 7QN

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti London

Aktualizováno 13/03/2016 00:20mlhavomlhavo5 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje